Товстий Василь «Енциклопедія для малят»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
Ілюстрована енциклопедія допоможе малюку пізнати навколишній світ. Мета цієї книги - розширити світогляд дитини, розвинути в неї допитливість, дати відповіді на різноманітні запитання. Підростаючи, дитина стає все цікавішою, її все цікавить, вона задає просто незліченну кількість питань. Мета батьків - правильно пояснити усе незвіданне. " Енциклопедія для малят" - це чудовий спосіб правильно і цікаво пояснити все дитині. В книжці зібрана вся необхідна інформація про все на світі: про зорі, планети, тварин, рослин, навіть є інформація про вимерших давним-давно динозаврів. Книга розповість як зародилася планета, з чого все почалося, як все відбувалося, яскраво змальовано усі міфи і перші версії створення і вигляду нашої Землі. Яскраво ілюстровані сторінки викличуть ще більший інтерес, щоб все дізнатися і побачити. В енциклопедії помістилося багато визначень різним поняттям починаючи з прадавнього світу і закінчуючи сучасною цивілізацією. Велика кількість описаних тварин і рослин, надовго зацікавлять Вашу дитину, з кожною сторінкою вона поринатиме в новий, незвіданий для неї світ нових відкриттів і вражень. Ця книга розрахована на дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
230 грн.
Купити
Мальована історія Незалежності України

Брати Капранови

Мальована історія ...
260 грн.
Купити
Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і в'язень ...
280 грн.
Купити
Гаррі Поттер і прокляте дитя

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і прокляте ...
285 грн.
Купити
Гаррі Поттер і філософський камінь

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
280 грн.
Купити
Гаррі Поттер і таємна кімната

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і таємна ...
280 грн.
Купити
Оповідання та казки про тварин

Бианки Виталий

Оповідання та казки про ...
255 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
191 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.