Товстий Василь «Енциклопедія дошкільного розвитку»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
Ця книжка допоможе розвинути увагу, творче мислення і пам'ять, вивчити літери, навчитися рахувати і читати. Велика кількість яскравих малюнків, прикладів, цікавих завдань зроблять навчання веселим і захопливим. "Енциклопедія дошкільного розвитку" - це унікальна книжка, в якій зібрано усе необхідне і важливе задля хорошого навчання та інтелектуальної гри, правильного мислення Вашої дитини. Книга може стати ідеальним посібником для підготовки дитини до школи, адже тут зосереджена особлива увага на всі ті питання, які потрібно знати кожній дитині. В енциклопедії є багато різних прикладів, які зможуть допомогти дитині знайти відмінності, вивчити фігури, кольори, букви, навчитися роз'язувати ребуси, задачки, читати і вивчати віршики, скоромовки, прислів´я, загадки, повчальні історії. З книгою можна гратися, адже тут також є різні розмальовки, міцся для обчислення прикладів і ще багато всяких цікавинок, які неодмінно сподобаються дитині. Книга розрахована на заняття батьків з дітьми.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
230 грн.
Купити
Мальована історія Незалежності України

Брати Капранови

Мальована історія ...
260 грн.
Купити
Оповідання та казки про тварин

Бианки Виталий

Оповідання та казки про ...
255 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
191 грн.
Купити
Ліззі Карбон та любовні чудасії

Феслер Марио

Ліззі Карбон та любовні ...
187 грн.
Купити
Останні канікули

Лачина Анна

Останні канікули
247 грн.
Купити
Пригоди Тома Сойєра. Пригоди Гекльберрі Фінна

Твен Марк

Пригоди Тома Сойєра. ...
272 грн.
Купити
Тарас Бульба. Вій. Вечори на хуторі поблизу Диканьки

Гоголь Николай

Тарас Бульба. Вій. Вечори ...
255 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.