Генлон Эбби «Фантасмагорія Дорі. Книга 1»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Видання отримало нагороду "Golden Kite" за найкращу художню книгу! Знайомтесь, це Дорі і вона має уяву. Вона кумедна, смілива і неабияка вигадниця! Дорі як наймолодша дитина в сім'ї дуже хоче уваги до себе, а понад усе бажає, щоб із нею гралися брат і сестра. Але вона для них занадто мала, й тому лишається самотою - сам-на-сам зі своєю нестримною уявою та невичерпною енергією. Хоча її брат і сестра закочують очі, дивлячись на її дитячі ігри, в Дорі безліч справ: вона обводить круг пальця монстрів по всьому будинку, тікає з в'язниці (тобто від покарання) та мститься улюбленій ляльці сестри. Коли ж відважна Дорі знадобиться їм по-справжньому, вона доведе свою хоробрість і нарешті отримає саме те, чого шукала.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.