Кримська Наталка «Фея Лавандочка. Друзі»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Літо, море, сонце, і справжні друзі - що може бути кращим? Та на Сонячному півострові не все так добре. Сонячним він був до приходу сірих чоловічків на чолі із Лиходієм, а тепер став сірим, сумним і постійно вкритим густим туманом зневіри. Веселе і сповнене радощів дитинство крадуть сірі окупанти, які нищать усе те, чим пишається і чим живе наша Батьківщина. Друзі намагаються вистояти у цій нерівній боротьбі зі страшними руйнівниками. Вони знайомляться із чудовою феєю Лавандочкою, домівку якої от-от знищать, разом із тим назавжди забравши надію на відродження лавандового поля. Та друзі ніколи не здаються. На них чекає безліч пригод, небезпечних і страшних, моторошні й нахабні дії сірих чоловічків та, звісно ж, хороші люди, які трапляються на небезпечному шляху до свободи. Хочете дізнатись, що саме вирішили робити Даринка, Лавандова фея і друзі заради порятунку улюбленого Сонячного півострова, - тоді мерщій читайте чудову книгу Наталки Кримської "Фея Лавандочка. Друзі" і все зрозумієте самі.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.