Циллат Антье «Флетчер Діло,що смерділо»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
  • Бестселер за версією журналу Der Spiegel Премія Paderborner Hase

Обожнюєте детективні пригоди? Тоді кумедна історія про скунса-розбишаку Флечера саме для вас, адже він розслідує чимало таємничих злочинів і повсякчас потрапляє у всілякі халепи. Флечер, чемпіон з-поміж усіх детективів, у полюванні за смачненьким вскочив у пастку шеф-кухаря. Зустріч з Тео, сином господаря ресторану, рятує його — і з цього починається велика дружба й історія найуспішнішої детективної агенції всіх часів. Герої знайдуть нових друзів і ворогів, ітимуть слідами злочинця-неплатника, тікатимуть від сердитого кухаря й розплутуватимуть діло, що смерділо. Пригоди скунса-бешкетника надихнуть маленьких читачів створити власну детективну агенцію і сподобаються всім, хто обожнює розслідування, жарти й капосні витівки.

Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.