Шульжик Валерій «Фунтик і там і сям»

Комплектація книг Школа 1 робочий день!

Опис
У цій книзі розповідається про те, як пані Беладонну спіткало страшне лихо, і не одне: її гроші розірвало на шматки, пошуки на смітнику половини мільйона виявилися марними, поросятко так і не зловилося... І поки вона сушить собі голову, на чому заробити грошей та як підстерегти малого втікача, захоплива подорож Фунтика з компанією дядечка Мокуса триває! Третя частина присвячена головній антагоністці історії — пані Беладонні. Сталося жахливе! Жіночка загубила свій мільйон! І не будь-де, а на смітнику. Ну як загубила… та бомба, що призначалася Фунтикові, вибухнула й знищила гроші нещасної дами. Як виявиться згодом, лише половину. Проте, свою головну мету — спіймати поросятка — вона так і не полишила. Винахідлива бізнесвумен вирішила заробити грошей на своїй поразці: спершу вона викупила звалище і пускала за гроші охочих отримати п’ять відсотків за знайдений мільйон, а потім продала цю ділянку на аукціоні. І поки незламна Беладонна виношує чергові плани зі збагачення, Фунтика навчають цирковій термінології та життєвим хитрощам його вірні друзі бегемот Шоколад, сирота Тріоліна, мавпенятко Бамбіно й дядечко Мокус.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.