Рабле Франсуа «Гаргантюа і Пантагрюель»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Сатиричний роман видатного представника французького Відродження Франсуа Рабле (1494—1553) «Гаргантюа і Пантагрюель» створений у дусі лицарських романів та народних казок про велетнів. Але, на відміну від казкових велетнів, які часто-густо бували людожерами, герої Рабле Гаргантюа, його батько Грангузьє і син Пантагрюель — велетні добрі, справедливі, хоча і не позбавлені вад.

Вони не тільки люблять попоїсти й випити, а й тягнуться до знань, до всього нового і цікавого, прагнуть захищати інтереси свого народу.

Можна сказати, що держава Пантагрюеля — це ідеал суспільства, яким його уявляв Рабле, що звав людей після аскетичного Середньовіччя з його відмовою від тілесності до повнокровного життя заради щастя людини.

Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.