Дністровий Анатолій «Гармидер у Дніпрі»

Комплектація книг Чорнi Вiвцi 1 робочий день!

Опис
«Гармидер у Дніпрі» – вірші, які у дотепній формі знайомлять дітей з водним світом. Анатолій Дністровий ввів у свої тексти різновиди риб, які є маловідомими. Використовуючи питомо українські назви, автор робить спробу ввести їх в обіг. Він підняв із українського словникового запасу призабуті лексеми, подав соковиті відповідники тих назв, які вже звично вживаються у російських варіантах. Із стилістичних прийомів, які використовує автор, помітно переважає алітерація, що не лише увиразнює інтонаційність віршів, а й може посприяти вдосконаленню мовленнєво-артикуляційних навичок маленьких читачів. Візуалізують вірші Анатолія Дністрового чудові, дотепні ілюстрації Наді Каламєєць. «Це віршики про реальні види риб, які є в наших водоймах, але історії з ними вигадані. Головна суть – розповісти малюкам про існування різних видів риб. Мої риби хіпують, відвідують ресторани, співають любовні серенади, їздять на ламборджині, борються з поганою екологічною ситуацією у своїх водоймах, проводять виборчі кампанії… У багатьох віршах обігруються повадки реальних риб» (Анатолій Дністровий).
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.