Медвєдь Вікторія «Граблі, дружба, Лес»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Коли тобі аж цілих 9 років, а навколо лише одні дорослі, які абсолютно не розуміються на пошуках істини і справжнього щастя для майже самодостатнього хлопчика, то стає сумно і самотньо до рюмсання. Життя прожити - не поле перейти навчає Леса бабця, доки дід бешкетує, і наш герой мерщій біжить шукати те поле, але не зрозуміло, яке і для чого саме воно йому здалося у 9 років. Хлопчик Лес хоч і оптиміст, проте вирішує таку важливу справу, як пошуки друзяки, не залишати на долю випадку, беручи ініціативу у свої руки. Кого лишень він не зустрічає на своєму тернистому шляху другопошуків і бездругопоневірянь. Що не день, то для Лесика халепа, адже справжнього товариша і людину до душі не так легко знайти у буремному світі дивакуватих хлопчаків-зануд, хуліганів, цокотух і модниць. Та завдяки наполегливості, за підтримки Кульбабки та дякуючи доброму стусану від граблів Лесові розвидняється справжня картина світу, та про все по порядку. Отже, справжні друзі на дорозі не валяються. хоч і вздовж дороги їх щось теж не видно...
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
149 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
149 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.