Такер Зої «Ґрета і Гіганти»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Коли Ґрета була ненабагато старша за тебе, вона дізналася про явище, яке називається зміною клімату. Через зміну клімату світ стає дедалі теплішим, і це призводить до великої шкоди. Всі науковці згодні з тим, що підвищення температури довкілля викликане діяльністю людини. Коли ми рубаємо дерева та спалюємо вугілля, нафту й газ (тобто викопне паливо), у повітря виходить речовина, яка називається «вуглекислий газ», і від цього світ нагрівається. Полярний лід тане, і рівень моря підвищується. Ліси вирубують, і тварини залишаються без домівок. На Землі вже стало на один градус тепліше, ніж колись. Це призвело до ще страшніших лісових пожеж, бур і повеней, а понад мільйон людей, які жили біля узбережжя, були змушені покинути свої домівки. Якщо ми й далі так житимемо, все буде тільки гірше. Зміна клімату — найбільша криза, з якою коли-небудь стикалися люди. Ґрета знала все це й не могла зрозуміти, чому ніхто цьому не протидіє. Тож коли їй було 15 років, вона пішла на страйк замість школи, сівши під будівлею парламенту Швеції з плакатом, на якому був напис: «Страйк заради клімату». За якийсь час поруч із нею почали зупинятися люди, а тепер її протест спонукає дітей і дорослих з усього світу теж протистояти зміні клімату. Ґрета спілкувалася з політиками з багатьох країн, а 2019 року її номінували на Нобелівську премію миру.
Що ще купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
166 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
166 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
166 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
174 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
191 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.