Кулешов Олег «Ілля та Агата. Чарівна бандероль»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Хіба бувають на світі чарівні бандеролі? А такі, що рухаються? А такі, що допомагають спілкуватися багатьма мовами? Як думаєте, що всередині? Чергове дивовижне створіння, неземний пристрій або попросту новий гаджет? Нізащо не здогадаєтеся, доки не прокинетесь у той самий ранок у тому самому містечку, де листоноша Еріх Брюнер шукає майбутнього героя. Навіть Агата, зробивши крок за Мелісою, не здогадувалася, куди потрапить, а Ілля й гадки не мав, кого зустріне по дорозі. Взагалі у цей ранок усе пішло шкереберть через те, що хтось невідомий вирішив зіграти проти всіх правил. А отже, комусь доведеться пильнувати обома, щоб не стати пішаком у чужій грі!
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
149 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
149 грн.
Купити
Мортіна. Історія, від якої можно вмерти зо сміху

Кантіні Барбара

Мортіна. Історія, від якої ...
157 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.