Кіплінг Редьярд «Як метелик ніжкою тупнув»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
«Ось вам казка, любі мої. Нова і пречудова...» Так починається оповідка Ред’ярда Кіплінґа, замішана на близькосхідному фольклорі та біблійних приповідках. І хоча йдеться у ній про премудрого царя Соломона і Балкіс - царицю Савську, насправді перед вами справжня казка - дотепна, кумедна і повчальна, як і всі історії з «Таких собі казок». Маленькі читачі поміркують над тим, що таке зарозумілість, а що - мудрість, та разом із маленькими метеликами зруйнують водномить велетенський палац з усіма садами, аби одразу ж його відновити. Особливо неповторними роблять книжку барвисті ілюстрації Володимира Штанка. Книжка продовжує серію видавництва «Навчальна книга - Богдан» про Тафі й Теґумая. І хоча про печерне плем’я тут ані слова, уважний читач знайде давніх знайомих на її сторінках. Для молодшого шкільного віку.
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.