Липа Наталія «Каро і Потаємний Світ»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Хто з нас не мріяв у підлітковому віці заховатися від батьків і усього реального світу, який нас оточує та часто тисне своєю несправедливістю? Хтось захоплюється іграми, хтось тікає до друзів, а хтось поринає у казкову реальність улюблених книжок. Та що, коли фантастичні пригоди улюблених книг одного прекрасного дня, коли ти саме надумав прогуляти урок, стають жахливою реальністю? Коли тобі 14, то важко порозумітися з будь-якими дорослими, надто коли ці дорослі замість тебе вирішують, що краще, і переїжджають у нове місто з новим будинком, новою школою і новими друзями, яких потрібно ще відшукати. Саме у книзі "Каро і Потаємний Світ" авторка оповідає нам історію дівчинки-підлітка Каро, яка не знаходить підтримку батьків і намагається зрозуміти себе, прислухатись до своїх бажань. І от коли усе щойно почало налагоджуватись зі школою, коли у Каро з'явився справжній друг, якому вона може довіритись, отак серед білого дня на прогулянці, з озера вилазить чудовисько і краде твою близьку людину. Чи зможе Каро, нерішуча і невпевнена у собі дівчинка, повірити у власні сили і стати на порятунок свого друга?
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.