Андерсен Ганс Крістіан «Казки Андерсен Г.Х.»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
У цій збірці найзнаменитіші казки Андерсена. Втім, варто зауважити: у Ганса Крістіана Андерсена вони всі знамениті. І їх усі люблять. Причому люди різного віку. Та виявляється, ця, здавалося б, непорушна істина «не працює» в наші дні. Багато дітей не знають Андерсена! Тому що «знати» — це не просто чути краєм вуха про голого короля як про узагальнений образ. І не з фільмів чи мультиків дізнаватися про переживання покинутої замерзати в лісі Дюймовочки або Герди, чиї гарячі сльози розтопили крижане серце Кая. Знати знаменитих героїв Андерсена можливо, лише переживши з ними їхні історії й пригоди на сторінках книжки, читаючи самому або слухаючи. Ще б пак! Зізнаємося по великому секрету, що й ми, дорослі, особливо молоді батьки, котрі виросли самі вже в «просунуту», комп’ютерну добу, скажімо так, дечого ще... недочитали. Тому пропонуємо яскраво, динамічно і від щирого серця ілюстровану книгу казок Андерсена в серії «Веселка».
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.