Казки «Казки для найменших»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Ми весь час повертаємося до казок для найменших. Адже це наша найулюбленіша тема. Вона нам дуже до вподоби. Казки «запалюють» в очах малят світло променистої радості. А вона у них як Сонце. Завжди щира, невдавана. Ми це бачимо. І нам так приємно! Тому низка наших казок для малечі — це як нескінченна естафета сонячної дитячої радості, на яку дивишся — і хочеться жити. А збірка «Казки для найменших» — свого роду естафетна паличка на цьому чудовому шляху, яку ми від щирого серця передаємо вам, дорогі батьки. Тому в серії «Веселка» знову звучать вашими батьківськими голосами «Ріпка», «Курочка Ряба» і «Колобок». Ми постійно друкуємо ці казки ще й тому, що в наших серцях живуть спогади щасливих годин. Тих самих, коли наш малюк з очима, повними тривоги, і відкритим ротом, — він сама увага: що ж далі?! — ми читали, як вовк поривається з’їсти сімох маленьких козенят. А тим часом разом перегортали сторінки: «Ну ж бо, подивися. О, які великі й гарні малюнки в цій книжці!»
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.