Фадеева Ольга «Білченя, його друзі й чарівна книга»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис

Добра, тепла та затишна книга для юних читачів та їх батьків! Книга вийшла напередодні осені і це найкращий час, щоб почати знайомство з нею. Адже її події починаються з того, що маленьке білченя Білл дуже сильно чекало осені. А як не чекати, коли він її жодного разу не бачив, а всі навколо тільки про неї й говорять. Хто каже, що вона мокра, хто – довга, хто – руда… Самі кажуть, що прийде не з порожніми руками, а потім готують їй припаси… Чого тільки не кажуть про осінь дорослі. Разом з Біллом та його друзями юні читачі проживуть усі пори року і дізнаються, що кожна з них по своєму прекрасна і чарівна. Так-так, саме чарівна! Адже Білл не звичайне білченя, а чарівник-початківець… Майже кожну сторінку книги супроводжують душевні акварельні ілюстрації автора і художника Ольги Фадєєвої.

Що ще купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.