Збірник «Велика книжка про спорт»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Прочитавши цю захопливу книжку, дітлахи й дорослі захочуть зайнятися спортом чи хоча б вийти на пробіжку. Читачі дізнаються безліч цікавих фактів про теніс, футбол, регбі, спортивну гімнастику, фехтування та багато інших видів спорту. Правила, атрибути, спортивна форма, особливості гральних майданчиків, а також імена призерів відомих змагань і відомості про їхні рекорди. Докладні яскраві ілюстрації вдало доповнять пояснення та розважать дітей. «Велика книжка про спорт» обов’язково надихне читачів на звершення. Готові встановлювати рекорди? Тоді приєднуйтеся до нашої читацької команди!
Про художника Працює з багатьма італійськими дитячими видавництвами, займається ілюстраціями та графічним дизайном. Ілюстрував багато книжок та працював з деякими студіями графічного дизайну над анімацією та рекламою. Ніколи не пропускає можливості спробувати себе в новому художньому стилі або форматі спілкування. Кожен проект — окрема пригода.
Про авторів Langue&Parole — це редакційна агенція, заснована 2008 року Мариною Іверніцці та Лукою Панцері. За роки свого існування агенція співпрацювала з багатьма видавництвами, створюючи романи, посібники, ілюструючи книги чи розробляючи їх від початку. Текст цієї книги редагували Марина Іверніцці, Сильвія Кавенагі та Камілла Пеліццолі.
Що ще купити
Гаррі Поттер і Напівкровний Принц

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
320 грн.
Купити
Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і в'язень ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і прокляте дитя

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і прокляте ...
305 грн.
Купити
Гаррі Поттер і філософський камінь

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і таємна кімната

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і таємна ...
300 грн.
Купити
Оповідання та казки про тварин

Бианки Виталий

Оповідання та казки про ...
289 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити
Пригоди шахового солдата Пєшкіна

Чеповецький Ефим

Пригоди шахового солдата ...
324 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.