Збірник «Колобок (містить 5 пазлів)»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

У цій книжці для малят є свої секрети. Читати її треба по-особливому!

Всі знають казкову історію про колобка і про те, що лісові звірі хотіли його з’їсти, та вдалося це тільки хитрій лукавій лисичці. Але наша книжка не зовсім звичайна. Звірі в ній кумедні, пухнасті, зовсім милі. Вовк, ведмідь і лисичка такі симпатичні, що дитина буде зачарована їхнім зовнішнім виглядом і їй навіть захочеться їх погладити! Ось у цьому перший секрет цієї книги.

Будь ласка, нехай погладить! І ось тут малюк і виявить, що кожного намальованого звіра можна скласти самостійно. Адже це пазли! Причому ці пазли з підказкою для найменших: деталі малюнка збираються на основу-зразок, тому дитині не важко буде скласти цілісний малюнок.

А другий секрет пропонованої книжки-пазлу полягає в тому, що пазли в ній розміщені від найпростішого до більш складного. Кожен наступний малюнок складається з більшої кількості деталей, ніж попередній, що дозволить малюкові поступово удосконалювати свої навички складання пазлів, розвивати пам’ять, увагу, мислення і дрібну моторику рук.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.