Ґейман Ніл «Кораліна»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Дитяча повість «Кораліна» отримала ряд престижних премій: премію «Неб'юла» та «Хьюго» за кращу повість, премію «Брема Стокера» для молодих читачів, премію «Локус» за кращу повість для підлітків. За книжкою було відзнято мультиплікаційний фільм, який став першим ляльковим повнометражним мультфільмом відзнятим в 3D, та номінованим на премію «Оскар». Інколи двері зачинені недаремно… Щось дивне коїться у новому будинку Кораліни. Дивина полягає ані в тумані чи котові, який, здається, стежить за нею, ані в знаках небезпеки (в якій опинилась Кораліна), що міс Примула та Форсібіллі (нові сусідки Кораліни) розгледіли в чаїнках. Справжня дивина — «інший дім» за старими дверима у вітальні. «Інші мама й тато» з чорними очами-ґудзями і білосніжно-паперовою шкіроб чекали на Кораліну. Тепер вони хочуть, щоб вона залишилася з ними. Назавжди. Кораліна знає: якщо вона увійже у ті двері, то може вже ніколи не повернутися назад. «У цій повісті — вишуканий жах усіх найкращих казок. Це - шедевр». — Террі Пратчетт «Неймовірна, дивна та моторошна книжка». — Філіп Піллман Переклад з англійської О. Мокровольського.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.