Казки «Королівські зайці. Казки славетний казкарів»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
Усім відомі й улюблені з дитинства казки братів Вільґейма та Якоба Ґрімм – це завжди приємні спогади для дорослих та феєрія радості для вашої дитини. Бо це особливо атмосферні казки, і першою серед них є, безсумнівно, історія про «королівських зайців», яка в 60-х роках ХХ ст. перетворилася на мультфільм, що й досі подобається сучасним дітям! Вочевидь найочікуванішою серед казок братів Ґрімм для вас стане історія про шістьох братів-лебедів, а доволі моторошно-несподіваною – про чоловіка, який ніяк не міг злякатися… Але серед німецьких казкарів брати Ґрімм були не єдині. Можливо, не всі пам’ятають, хто є автором казки про Хлопчика-мізинчика!? Не всі задумувалися, що надихнуло Генріха Ібсена на створення драматичної поеми «Пер Ґінт» – поеми про відуна, що вмів знайти спільну мову з норвезькими лісовиками – тролями!? І чим особливий отой незрівнян- ний дивак Зербіно, котрий володів мистецтвом «щучого веління» не менш вправно, ніж відомий російський персонаж!? Тому ці казки є гарною на- годою кожному по-новому зрозуміти німецький та норвезький фольклор.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.