Жолiбуа Крiстiан «Космічний курятник»

Комплектація книг Наша Ідея 1 робочий день!

Опис
Серія книг «Відважні курчата» відправить читачів разом із маленькими героями в незабутню й непередбачену подорож. Безстрашним курчаткам занадто нудно в затишному курятнику, тому милі пташенята жодної хвилини не сидять на місці й відправляються за своєю мрією. Вони потрапляють у неймовірні ситуації, зустрічають космічних курочок, голодних їжачків і рятують одне одного від небезпеки, водночас роблять чудові відкриття. Книга захоплює з перших рядків, а інтрига зберігається протягом усієї оповіді. Митецька гра слів, перетинання з відомими сюжетами зі світової культури, знайомство дитини з історичними фактами, яскраві ілюстрації й тонкий французький гумор – секрет успіху цієї серії. Разом зі своєю дитиною ви стежитимете за подорожами улюблених героїв, сміятиметеся, дивуватиметеся, переживатимете й чекатимете продовження цієї захопливої історії про маленьких курчат, яка полюбилася вже мільйонам дітей з усього світу.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.