Горденко Ірина «Котойосія, або пригоди котика Йосі»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
На сторінках цієї книжечки розгортаються веселі пригоди з котячого життя. Це не вигадана історія про домашнього котика на ім’я Йося, якого зрадили колишні господарі, викинувши на вулицю. Про свої поневіряння малий бешкетник згадувати не любить. Натомість котик охоче розповість про новий дім, як знайшов свою сім’ю у звичайному сільському дворі, де вже мешкали два коти – Тимоша і Рудик. Чи потоваришують вони з Йосею, чи, може, стануть ворогами? Чи буде розгадано таємницю, яку завзято оберігає сусідський кіт Петруша? Чи буде взаємним перше кохання? Тож давайте дізнаємося про усі подробиці справжньої котойосії, яка почалася у дворі з появою нашого героя, разом з маленькими читачами та їхніми батьками.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.