Симоненко Олег «Хочу, хочу подарунків!»

Комплектація книг Час Майстрів 1 робочий день!

Опис
Дівчинка вимагає, щоб їй купили нову іграшку. Кричить на всю крамницю: «Мамо, хочу, хочу, хочу!» Голосно кричить, поводиться негарно. Мамі, татові соромно. «Тихіше, тихіше! Поводься добре», — говорять вони. Але заспокоїти дитину не виходить. А суворіші батьки починають гніватися, карати дитину. Чому з дітьми це відбувається? Як позбутися «ХОЧУчок»? Не лише дитині, а й дорослій людині? Ця книжка — спроба пояснити феномен «ХОЧУ» на прикладі життя маленької Соломії і допомогти читачеві вирватися з полону нескінченних і безглуздих «ХОЧУ». Історія духовного переродження маленької дівчинки Соломії, яка трапилася напередодні дня Святого Миколая, подібна до маленького дива, яке стане гарним прикладом як для дітей, так і для дорослих. Книжку рекомендовано дітям від 4 років, а також їхнім батькам. Вона буде чудовим подарунком маленькій людині, доля якої вам не байдужа. У кожній книжці — подарунок: матеріали й інструкція для виготовлення саморобної листівки.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.