Збірник «Кумедні тваринки»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Страшно у джунглях? З нашою новою книжкою для малят з наліпками і розмальовками «Кумедні тваринки» — аніскілечки! Ну, як може бути страшно, коли дивишся в такі довірливі очі лінивця! Який до того ж рухається страшенно повільно, а більшу частину дня — спить. Ну справжній лінивець! Чи, скажімо, на броненосця. Та він сам від страху закопається в землю — не встигнеш і оком зморгнути! А це хто? Якась дивовижна істота, та ще й з хоботом! Може, маленький слоник? Та ні! Це ж мурахоїд. Діти його нітрохи не цікавлять — лише мурашки. До того ж, у нього є одна таємниця, яку він від усіх приховує. Але... тільки не від читачів книжки наліпок «Джунглі». Що за таємниця? Нехай малята самі відшукають її в цій книжці — у коротких описах характерних особливостей тропічних тварин. Діти дізнаються: чи вміє плавати ягуар; як звуть найбільшого папугу в світі; який птах живиться нектаром квіток — майже як бджілка; чи живуть у джунглях коти; якого кольору отруйні жаби; хто з мешканців джунглів реве голосніше за найплаксивіших дівчаток... і хлопчиків теж. Малюк має змогу самостійно за допомогою 46 наліпок вдихнути в непрохідний тропічний ліс бурхливе життя — на стовбурах, гілках та ліанах розмістити за зразком зображення його мешканців. А за допомогою кольорових олівців або фарб домальовувати й розфарбувати тропічний пейзаж. У невеликій за обсягом, зручній книжці в м’якій обкладинці стільки ігор і розвивальних завдань! Тут і великі розмальовки рідкісних тварин, і захопливі ігри з малюнками для розвитку просторового, логічного мислення, уважності, пам’яті.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.