Рослунд Андерс «Леонардо да Вінчі»

Комплектація книг Агенція Айпіо 1 робочий день!

Опис

Дізнатися про життя і творчість найвидатнішого художника епохи Відродження ви зможете в книжці «Леонардо да Вінчі» із серії «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей».

Леонардо да Вінчі виріс у неповній сім’ї, проте, в дитинстві він був оточений любов’ю і родинним теплом. Талант до малювання, звичайно не всіма підтримувався, адже в 15 столітті вважалося, що з таким умінням сам себе не прогодуєш і не зможеш отримати престижну професію, але Леонардо зміг довести протилежне. Змалку він прискіпливо спостерігав за тим, як влаштоване все у природі. Він виявляв цікавість до всього і намагався зрозуміти як все працює. Незвичний інтерес до усіх природних явищ Леонардо зміг зберегти до самої старості. Це був один з основних секретів його таланту і подальшого успіху, адже цей інтерес спонукав його йти вперед і розвиватись.

Леонардо і його таланту пощастило, він жив у часи, коли наука і мистецтво тільки почали розвиватися. Леонарду Да Вінчі вдалося розвинути науку на багато років, і навть сторіччя, вперед. Ще й досі багато дослідників продовжують розгадувати таємниці і секрети великого італійського генія.

Леонардо да Вінчі мав неймовірне терпіння і працьовитість. З народження він володів видатними талантами, але продовжував удосконалювати свої вміння все життя. Довгі роки він вивчав свій же талант і хотів досягти досконалості. Тільки через тридцять років Леонардо зміг відчути, що досяг гармонії вроботі. Щоб зобразити персонажа на картині, він міг витратити кілька днів на пошуки людини з харазматічною зовнішністю. Да Вінчі мав незвичайну пристрасть до досконалості, саме це одночасно і заважало йому в житті, і зробило його видатним.

Не дивлячись на приголомшливий талант і вміння, Леонардо завжди вчився і надихався інтересом у інших майстрів, так він захопився інщими науками: гідравлікою, геометрією, анатомією, палеонтологією, а також військовою справою. Вченим Леонардо був не гірше, ніж художником. На все життя Леонардо да Вінчі зберіг науковий підхід у всьому. Малюнок, рух сонця і місяця, потік води і політ птахів, анатомія тіла людини і будівництво сучасного міста — ось що найбільше цікавило Леонардо да Вінчі.

Труднощів на життєвому шляху Леонардо да Вінчі було немало: нестача грошей, численні переїзди, військові події Італії і Франції, але не дивлячись ні на що, він був відданий своїй справі, таланту, навчався і допомагав іншим. В якому б місті Леонардо да Вінчі не зупинявся, він умів всюди і завжди застосувати свій талант художника, скульптура, інженера. Масштаб його талантів був настільки великим, що деякі приписували йому звязок з магією.

Ідеї Леонардо були настільки прогресивними для того часу, що перевірити їх і втілити в життя в п’ятнадцятому столітті було неможливо, бо не йснувало матеріалів та інструментів. Але завдяки його ідеям інші вчені змогли в подальшому дати поштовх багатьом винаходам, які зараз нам здаються звичайними: дельтаплан, водолазний костюм, парашут, і навіть робот, а також багато інших винаходів.

На своєму прикладі Леонардо да Вінчі вчить завжди підритумавати у собі інтерес до світу, вірити і розвивати свій талант, удосконалювати і відточувати свої навички і про вас незабаром заговорить весь світ.

Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
210 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.