Лактіонова Юлія «Маєчка»

Комплектація книг Nebo Booklab Publishing 1 робочий день!

Опис
Це перша книга молодого креативного об'єднання Арт-видавництва "Nebo BookLab Publishing" . Маленька і безпритульна Маєчка знайшла собі родину. Що таке дружба, щастя і мистецтво по-собачому? Гортай сторінки, поринай у чарівний світ Маєчки та її друзів, а потім ділись своїми почуттями з близькими! Відривай листівки – з нагоди і без – вони завжди будуть у пригоді! «Маєчка» – книга для дітей та дорослих, cтворена на основі реальних подій. У ній розповідається про маленьку безпритульну собачку, якій пощастило знайти собі домівку. На наших очах із cамотньої тваринки Майя перетворюється у повноправного члена сім’ї. Крім Майї героями книги стали ще п‘ять реальних собак та вісім котів, які проживають разом із нею в заміському будиночку у селищі поблизу Києва. Книга просякнута позитивом, любов’ю до чотирилапих, та описом їх кумедних звичок. Крім того, «Маєчка» - це не тільки історія для читання. Книга включає 16 відривних листівок різної тематики, що можуть стати чудовим подарунком до будь-якого свята. Над створенням книги працювала талановита київська художниця – Поліна Дорошенко. Вона відома українському читачеві своїми ілюстраціями до книги Тетяни Коробкової «Мышки в сыре» (вид-во «Laurus», 2013 рік) та художнім оформленням видання «Лісової пісні» Лесі Українки (вид-во Основи, 2014 рік). Книжка ввійшла до престижного міжнародного каталогу «Білі ворони 2014» (The White Ravens). Під час роботи над «Маєчкою» Поліна познайомилась із головними героями, передивилась численні фото домашніх улюбленців і доклала максимум зусиль, щоб її ілюстрації передавали характер кожного з персонажів книги.
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.