Сент-Екзюпері Антуан де «Маленький принц»

Комплектація книг Час Майстрів 1 робочий день!

Опис

Одного разу, прочитавши таку книжку, як «Маленький принц», ми розуміємо, що, дорослішаючи, втратили в собі щось важливе й цінне, без чого неможливо відчути себе дійсно щасливими. І ми пориваємось шукати втрачене, ладні навіть сісти в космічний корабель, щоб серед мільярдів зірок знайти саме ту планету, де усміхнений золотоволосий хлопчик піклується про свою квітку.

А втім, чи варто шукати його так далеко? Адже він живе в кожному з нас і досі дружить із нашими дітьми. Просто, ставши дорослими, ми забули про нього і почали боротися за краще місце під сонцем, не розуміючи, що володіти часткою світу неможливо, бо світ належить усім і кожному тільки в цілому, що ми і є світ. Ми забули, що світ — це барви, пахощі, емоції і почуття, головне з яких — любов. Через це маленький принц сховався десь глибоко всередині кожного з нас і почав чекати, коли про нього згадають і скажуть: «Маленький принце! Я готовий іти поряд із тобою». І він неодмінно візьме вас за руку. Повірте.

Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
230 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
166 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
166 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
166 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
174 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
191 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.