Товстий Василь «Мій дитячий садок для дівчаток»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
Інформація для дитячого садка. Фотоальбом може вмістити більш ніж 60 фотографій. Унікальний фотоальбом для Вашої дівчинки. Тут Ви можете записати всі важливі та пам'ятні події у дитячому садку. Цікаві та ілюстровані сторінки не лише приємно заповнювати самому, але і цікаво буде розглядати Вашій дівчінці. Купивши наш фотоальбом "Мій дитячий садок" для дівчаток, Ви зможете з легкістю заповнювати, а потім згадувати всі приємні і щасливі моменти з дитячого садка. Заповнення альбому не буде важким чи неприємним, навпаки, Ви зможете це робити у будь-який час, просто відпочиваючи. Це допоможе Вам не лише розслабитись, але й згадати ті елементи з життя Вашої дівчинки, які Ви, можливо, трішки підзабули, і ті, які неодмінно викличуть у Вас приємні емоції та посмішку.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.