Збірник «Мій смартфон. 3-4 роки. Веселі заняття»

Комплектація книг ARTBOOKS 1 робочий день!

Опис
Понад 130 завдань та запитань для розвитку малюка! Ігровий посібник «Мій смартфон» — чудова розвивальна книжечка із серії «Маленькі розумаки». Розроблений за принципом освітньої технології «едьютейнмент», цей смартфон дозволить перетворити процес знайомства з навколишнім світом на веселу гру. Тож малюк навчатиметься розважаючись та неабияк розважатиметься у процесі навчання! Разом із мишеням Мімі вчимося рахувати, відрізняти кольори та шукати свої перші відповіді на вулиці, вдома та на природі.
  • Це серія посібників, створених спеціально, щоб допомогти дошкільнятам вивчати нові слова, рахувати, шукати та порівнювати побачене в ігровій формі.
  • «Мій смартфон» складається з двох типів малюнків: Великі малюнки — рясніють деталями, які слід уважно розглядати й шукати заховане. Маленькі рисунки — для ігор на логіку, вміння рахувати та шукати відмінності.
  • Кожна тема починається з великої ілюстрації. Спочатку запропонуйте дитині описати те, що вона бачить. А потім до кожного з трьох малюнків поставте запитання.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.