Валенте Кетрінн «Minecraft Край»

Комплектація книг ARTBOOKS 1 робочий день!

Опис
Новий офіційний роман Minecraft — це епічна битва за виживання! Коли люди потрапляють у Край, декому з його мешканців доведеться вирішити, який бік обрати... Двійнята Фін і Мо живуть у таємничому біомі під назвою Край скільки себе пам'ятають. На околиці великого міста вони досліджують стародавні руїни, під пильним наглядом могутнього дракона Краю. У них є все необхідне на борту корабля, який Фін і Мо називають своїм домом, а про світ навколо вони знають усе, що взагалі можна знати про рідний Край... Принаймні, так їм здавалось, поки не прибули незнайомці з іншого виміру. Ці загарбники звуться людьми, і вони прийшли, щоб вкрасти цінні артефакти та здолати дракона. Фін і Мо стають на захист своєї домівки, та зіткнувшись віч-на-віч із людьми, розуміють, що не настільки підготовлені до бою, як думали. Захоплені зненацька, двійнята опиняються у пастці війни між мандрівниками і людьми, яка ставить під загрозу майбутнє їхнього дому.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
210 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити
Улюблені вірші

Забила Наталья

Улюблені вірші
189 грн.
Купити
Прикольні вірші

Дерманський Сашко

Прикольні вірші
189 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.