Гьортлер Каролін «Міні Зоопарк! Віммельбух»

Комплектація книг ARTBOOKS 1 робочий день!

Опис

Відтепер бестселер Артбукс доступний у зручному міні-форматі. Цілий "Зоопрак" може вміститися не лише у мамину сумочку, а й в рюкзак дитини, з яким вона ходить до дитсадка чи на прогулянку. Погодьтеся, улюблена книжка завжди має бути під рукою)

Прототипом зоопарку з книги є реальний зоопарк міста Цюріх, який проілюструвала німецький автор Каролін Гертлер. На сторінках книги маленьких читачів чекає все розмаїття тварин, птахів і рептилій, що живуть у зоопарку. Діти побачать, як крокують стежками зоопарку пінгвіни та проїдуться на ЗОО експресі. Вночі, тут можна переночувати в спеціальних будиночках, попередньо прогулявшись перед сном з ліхтариком і розглядаючи, як засинають звірі. На сторінках вімельбуха можна побачити, що відбувається в зоопарку взимку і влітку і познайомитися з найголовнішим героєм зоопарку – золотистим лемуром. Він зустрічає всіх біля входу і супроводжує на кожній сторінці книги, а на останньому розвороті в оранжереї тропіків Мадагаскару знайомить зі своєю родиною. Золотистий лемур – зникаючий вид, саме тому зоопарк Цюріху опікується цими тваринами.

Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.