Оковитая Катя «Мора Мрукс. Прокляття королівського роду»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис

У похмурому і таємничому місті Вермонстре знаходиться школа чудес і чудовиськ - Мора-Мрукс. Потрапити в неї може далеко не кожен! Для початку потрібно бути вампіром, привидом або іншою побцейбічною істотою. Крім того, кожен учень повинен володіти якоюсь магічною силою. Щоб отримати знання, теж доведеться постаратися. Адже вчителі в школі люблять прогулювати уроки, та й взагалі їх часом буває важко знайти. Тому в школі Мора-Мрукс зібралися найвидатніші та найталановитіші діти-монстри.Кіра, Саша та Вероніка ніколи раніше не дружили. Але з появою нової учениці в школі починають відбуватися дивні і неймовірні події. Отож тепер дівчата повинні об"єднатися, щоб розгадати загадку новенької і допомогти одна одній.

Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.