Таннер Ліан «Музей крадіїв»

Комплектація книг Nebo Booklab Publishing 1 робочий день!

Опис
Ласкаво просимо до тиранічного міста Джуел, де за усіма дітьми слідкують Благословенні Стражі, а нетерпіння та сміливість вважається злочином. Ґолді Рот живе в Джуелі все своє життя. Як і будь-яка дитина в місті, вона носить срібні ланцюги й не може виходити без них на вулицю аж до самого Дня Розділення. Але один день змінює все її життя. День Розділення раптово скасовують, і Ґолді, яка завжди була нетерплячою і сміливою, втікає, ризикуючи не тільки власним життям, але й життям тих, кого вона любить. У цьому хаосі вона натрапляє на таємничий Музей Данта, де зустрічає хлопчика Тоудспіта і виявляє страшні таємниці… Музей крадіїв — захоплива історія про долю і небезпеку, і про сміливу дівчинку, якій ніколи не дозволяли дорослішати. Дотепер.
Цитата з книги Вона знову заплющила очі. Тук-тук-тук — її серце забилося так гучно, як ніколи раніше. Думала про єдине: тільки б не злягти з лихоманкою. Їй пересмикувало ноги й руки. Вона відчайдушно намагалася втримати сльози. Одначе потім згадала мамин непримітний писк незгоди, який прозвучав, коли Протекторка здійняла вгору ножиці. В пам’яті спливло й те, як батько пестив її маківку. Дівчинка подумала про те, як сильно любить їх. Сльози покотилися її щоками. Страх і смуток осіли всередині неї, наче два п’ястуки.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
210 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.