Ройз Світлана «Ми до лікаря йдемо»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
«Ми до лікаря йдемо» – це корисна і пізнавальна книжка-практикум відомої сімейної психологині Світлани Ройз, яка допоможе батькам та діткам підготуватись до першого візиту до поліклініки чи лікарні. І це друге видання із серії «Добрі дорослішання», яка започаткована у видавництві #книголав, щоб забезпечити щасливе дитинство і батьківство своїм читачам. Як здати аналізи, пройти процедури і щеплення? Як пояснити дитині, хто такі лікарі? Що зробити, щоб малюку не було страшно у стоматолога? А як переконати дитину приймати ліки? У книжці зібрані основні ситуації, пов’язані з візитом до лікаря, а також поради батькам, як спілкуватись з дітьми і як їх підтримати у таких ситуаціях, які й дорослим не дуже приємні. А малюки проживуть всі найскладніші моменти, дізнаються про лікарів та чому важливо піклуватись про здоров’я в ігровій формі, за допомогою персонажів, які додаються до кожної книжки. Перше видання із серії «Добрі дорослішання» Світлани Ройз – «Я сьогодні йду в садок», у якій багато корисних порад і практик про те, як зробити адаптацію до садочка легкою та приємною і як зблизити дорослих із малюками.
Що ще купити
Крута історія України. Від динозаврів до сьогодні

Ковалишена Інна

Крута історія України. Від ...
340 грн.
Купити
Гаррі Поттер і Напівкровний Принц

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
320 грн.
Купити
Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і в'язень ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і келих вогню

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і келих вогню
330 грн.
Купити
Гаррі Поттер і прокляте дитя

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і прокляте ...
305 грн.
Купити
Гаррі Поттер і філософський камінь

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і таємна кімната

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і таємна ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і смертельні реліквії

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і смертельні ...
330 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.