Андрусяк Іван «Нечиста сила та iншi капоснi iсторiї»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Навіщо потрібні «погані слова»? Як можна і як не можна карати дитину за скоєну шкоду? Чи був юний Тарас Шевченко чемним хлопчиком, — а чи, може, геніальним розбишакою? Чому з Григорієм Сковородою спілкуватися страшно, а з художником-партизаном Нілом Хасевичем — ні? Яким би був чи була ти, якби довелося жити не в наш час, а п'ятдесят, сто, двісті років тому? Автор оповідає про нібито звичайних дітей і підлітків – таких, як ти. І виявляється, що насправді всі вони – незвичайні! Звісно, ми знаємо, що з кмітливого розбишаки Тараса, який так хвацько й весело лякає своїх односельців «нечистою силою», згодом виросте геніальний Шевченко. А із замріяного волинського хлопчика, який найдужче любить малювати і купатися в річці – славетний художник-повстанець Ніл Хасевич, завдяки якому світ дізнається про подвиги УПА. Та поряд із ними – сучасні герої «розбишацьких оповідань». Поряд із ними – ти! Такий само незвичайний, якими в дитинстві й у підлітковому віці були генії! Ким виростеш ти?
Іван Андрусяк – один із найвідоміших сучасних українських дитячих письменників, автор Чакалки, Бурундука, Дибайла та багатьох інших популярних персонажів. Лауреат Премії Лесі Українки (2019). 2013 року повість «Вісім днів із життя Бурундука» увійшла до престижного щорічного каталогу найкращих дитячих книжок світу «White Ravens». Ілюстрації зробила Марія Савко – молода львівська художниця, цьогорічна випускниця Львівської національної академії мистецтв. «Нечиста сила та інші капосні історії» – дебютна книжка талановитої ілюстраторки.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.