Хайденрайх Ельке «Неро Корлеоне»

Комплектація книг Nebo Booklab Publishing 1 робочий день!

Опис
  • найкотячіші пригоди
  • один з абсолютніх бестселерів як України, так і світу
  • для читачів будь-якого віку
  • книга включена до шкільної програми Німеччини
Про що насправді думають коти, коли муркочуть, вмостившись на колінах у хазяйки? Чого вимагають, коли ходять хвостиком і вередливо нявкають вранці? От що думає один з них, чорний з білою лапкою розбишака, ми дізнаємося напевне. Чорному кошеняті на ім'я Неро знадобилося всього шість тижнів, щоб стати начальником ферми і заслужити повагу всіх її мешканців. Неро нікого і нічого не боїться, і тому отримує другу частину свого імені – Корлеоне, що означає "Левине серце". Про це і ще багато всіляких котячих думок і турбот розповідає книжка німецької письменниці. Завдяки своєму розуму і винахідливості звичайний сільский кіт отримав не лише незвичне ім'я, а й здійснив декілька суттєвих змін своєї котячої долі. Історія, що розповідає нам про пригоди Неро Корлеоне, написана легко, надзвичайно простою мовою, що робить її зрозумілою читачам будь-якого віку. Ілюстрації, створені художником Квінтом Бухгольцем, підкреслюють жваву і теплу атмосферу оповідання. За книгу про життя кота Ельке Хайденрайх відзначалася декількома літературними преміями.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Малечі про інтимні речі

Ярмоленко Юлия

Малечі про інтимні речі
175 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.