Ханачкова Павла «Несподівана дружба у природі»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис

Книга «Несподівана дружба у природі» допоможе дитині у веселій та легкій формі дізнатися про найбільш незвичайні відносини тварин і рослин, а саме: цікавим способом пояснить такі поняття, як симбіоз рака-відлюдника та актинії, кооперацію людини та тварини, бджіл-запилювачів й квітів та інших. Ось наприклад, антилопа та бабуїн. Хіба це пара? Авжеж, так! Напевно, ви не знали, що вони дуже добре розуміються одне з одним. А ще піклуються та захищають одне одного від ворогів. І це не єдина несподівана дружба тварин у природі. Багато тварин зрозуміли, що мати надійного друга — це добре. Зебра чудово розуміється з маленькими пташками, риба-клоун гарно облаштувалася всередині морської троянди, а акула — в оточенні великої зграї риб-чистильників. Рослини теж можуть дружити між собою. Гайда у подорож навколо світу, й ви побачите, що дружбу можна зустріти будь-де. Художник Лін Дао, перекладач Жежера Сергій.

Що ще купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
77 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.