Малик Галина «Незвичайні пригоди Алі»

Комплектація книг А-ба-ба-га-ла-ма-га 1 робочий день!

Опис

Пам’ятаєте, як на одному подиху дивилися у дитинстві радянські мультфільми? Вони були і повчальні, і цікаві, і веселі – повний комплект! Потім прийшли диснеївські мультики, що подарували дітям казку та віру у дива… А якщо зараз подивитися дитячі передачі та мультфільми, то хочеться лише стратити режисерів. Бо дивні істоті, пропаганда дурних персонажів та відсутність смислового навантаження нічого доброго не подарують дітям, а лише вкрадуть час.

Саме тому казка «Незвичайні пригоди Алі» (купити яку Ви маєте змогу кількома кліками мишки) буде спасінням для дитини, адже історія дуже добра, повчальна та захоплива. Авторка книги, Галина Малик, написала чудову трилогію про пригоди маленької Алі у фантастичній (а можливо й реальній) країні Недоладії.

Дівчинці довелося стати на бік розсудливості та серйозності й дати відсіч різноманітним Сяк-такам, брехливим персонажам та ледачим особам. Крім того Аля знайшла собі нових друзів, які активно їй допомагали.

Книжка навчить Вашу дитину доводити справи до кінця вчасно, бо потім буде занадто пізно; вірити у свої сили та можливості, навіть коли не вірить ніхто, або коли дуже сумний настрій; розуміти, що саме від них, від малих дітей, залежить майбутнє; і що все заподіяне обов’язково до тебе повернеться.

Багато чого вміщує в собі ця книжка. Однак, казки завжди мали в собі повчальний підтекст…

Що ще купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім не хоче чистити зуби

Казалис Анна

Мишеня Тім не хоче чистити ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мама на роботі

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мама на роботі
176 грн.
Купити
Мишеня Тім їде до бабусі

Казалис Анна

Мишеня Тім їде до бабусі
176 грн.
Купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.