Опанасенко Ольга «Нікола Тесла»

Комплектація книг Агенція Айпіо 1 робочий день!

Опис
Флуоресцентне світло, електричний годинник, двигун на сонячній енергії, радіо, передбачення електрокарів, інтернету та мобільного зв’язку – важко повірити, але за всіма цими відкриттями стоїть одна людина. Відкриття Ніколи Тесли були настільки дивовижними, що сучасники називали його дії магією, а сьогодні він один з найактуальніших вчених. Вже тоді, 100 років тому, Тесла розмірковував про таку енергію для отримання якої не потрібно спалювати вугілля, деревину чи нафту. Цю ідеологію продовжив наш сучасник Ілон Маск, котрий заснував компанію Tesla Motors, що спеціалізується на виготовленні електрокарів. Нікола Тесла — яскравий приклад вченого, котрий доводить, що нестандартне мислення може призвести до величних змін світу. Нікола Тесла пройшов чимало труднощів, в його талант не вірили, обдурювали з гонорарами, він був банкротом декілька разів… Проте, щоб не траплялось, з ним завжди була наука, котра вела його до нових відкриттів. Книжка «Нікола Тесла» — більше ніж біографія, це розповідь про те, як важливо знайти своє призначення та вірити у себе, коли інші не вірять.
Що ще купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
166 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
166 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
166 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
174 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
191 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.