Циллат Антье «Флечер. Ніс-інформатор і смердогармата»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Кумедні детективні пригоди скунса-розбишаки Флечера, що розслідує химерні злочини й повсякчас потрапляє в різні халепи, тривають. На чемпіона з-поміж усіх детективів та його команду чекає нова таємниця: в агенції знайдено валізу найкращого детектива Шерлока Голмса. Друзі в захваті, а суперніс-інформатор скунса чує смердючий злочин. До того ж це він найкращий детектив усіх часів, а не якийсь пихатий англієць Голмс. А поки Флечер висуває різні валізогіпотези, задвірками ресторану пересувається підозріла тінь... Смердогармата Флечера напоготові, тому лиходіям буде непереливки! Та скунсу-бешкетнику, як і маленьким читачам цієї карколомної пригоди, слід пам’ятати одне з головних правил успішного розслідування: тільки в команді детективи непереможні
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.