Силь Катя «Ніта. Ховайтесь, фейки світу »

Комплектація книг Букшеф 1 робочий день!

Опис
Ніта — звичайна школярка, яка має супервпертість — на будь-які запитання, прохання чи пропозиції батьків вона відповідає «Ні». Найбільша прикрість її життя — математика, а надто — контрольна у п’ятницю. Ніта і її однокласник Оксен відчайдушно шукають спосіб, як написати контрольну без напрягів. Оксен натрапляє на цікаве відео у мережі: відомий тіктокер рекламує ручку «Роздýплю». Якщо писати контрольну цією ручкою, мозок «роздупляється» і виконує все на «12». Спершу Ніта радіє знахідці Оксена, але її впертість бере гору: вона вирішує перевірити інформацію про диво-ручку. Чи впорається вона з фактчекінгом? І як допоможе іншим її цікавезний і корисний досвід?
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.