Вілсон Жаклін «Опівночі»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис

У одному англійському місті живе незвичайна дівчинка на ім’я Вайолет. Вона мріє про світ ельфів та фей, казкових палаців і драконів. Вона обожнює книги Каспера Дріма – відомого ілюстратора, який створює дивовижні світи, і сама мріє колись створити власний казковий світ. Між тим здається, що у буденному світі щось пішло не так. Неприємності у школі, важкі стосунки у родині... А може, казковий світ і світ реальний дивним чином перемішалися? Може, її мати – це сумирна коминкова фея, тато-полісмен – підступний людожер, шкільна подруга – королівна фей, а улюблений брат Вілл – химерний підкидьок, дитина дрібного народцю... Але вихід із кризи доводиться шукати у реальному, а не вигаданому житті. І Вайолет його знаходить. Книги Джаклін Вілсон – історії про звичайні пригоди незвичайних дівчат.

Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.