Ініна Ніка «Пригоди автомобільчика Пижика»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис
Пижик — маленький автомобільчик, який нещодавно з’явився й дуже цьому радіє! Перед ним, майбутнім Пежо, стоїть нелегке завдання — дістатися місця, де на нього вже чекає нова родина. Та от лихо: після купання під Поливальною Автівкою папірець із адресою розмочився. Тепер від назви потрібного Пижикові міста залишилася одна-єдина літера — «Ч»… Утім робити нема чого — треба їхати, й малюк вирушає на пошуки місця призначення. Попереду на нього чекають цікаві знайомства та неймовірні пригоди, під час яких Пижик навчається правил поведінки. Жив собі Пижик. Він був маленьким автомобільчиком, автомобільчиком-дитинчам. Коли він подорослішає, його зватимуть Пежо, а можливо, у нього буде навіть прізвище — Дев’ятсотсім, наприклад. Проте це буде дещо згодом.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.