Сильвана Мария Де «Останній ельф»

Комплектація книг Урбіно 1 робочий день!

Опис
Йорш, останній на світі ельф, добре знає, як воно бути не таким, як решта. Утративши родичів та загубившись посеред спустошеної країни, у якій безперестанку ллє дощ, він утратив надію на порятунок. І тим більше не сподівався, що допомога надійде від найлютішого ворога ельфів людини, яка тільки й знає, що звинувачувати ельфів у всіх своїх нещастях. Випадкова зустріч із Сайрою та Монсером змінить їхні життя. Люди навчаться вірити у власні сили й згадають, що крім ненависті та страху на світі є інші почуття. А Йорш муситиме відшукати останнього дракона, щоб здійснилося давнє пророцтво, яке стверджує: саме він, останній ельф спричиниться до народження нового світу, де всі істоти житимуть у згоді... Роман Сільвани Де Марі читається неймовірно легко, та насправді це напрочуд глибока книжка, у якій ідеться про найважливіше: про страх перед самотністю й відсутністю любові, змужніння й відповідальність за світ, у якому живеш. «Останній ельф» перша частина трилогії всесвітньовідомої італійської письменниці.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
149 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
149 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.