Збірник «Півник золотий гребінчик»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
«Півник — золотий гребінчик» — чудова народна казка про вірну дружбу і взаємодопомогу.Казки мають величезне значення у формуванні особистості. Саме вони є першим учителем дитини. З казок малюк отримує уявлення про навколишній світ, людські взаємовідносини, дізнається, що таке добро і зло. На перший погляд, казка про півника-золотого гребінчика має короткий невигадливий сюжет. Півник, кіт і дрізд дружно живуть разом і завжди допомагають один одному. Коли з довірливим півником трапляється біда, кіт і дрізд негайно кидаються на допомогу. Не один раз вони рятують свого друга з лап хитрої та підступної лисиці. Мудра казка показує маленьким читачам зразок справжньої дружби, взаємовиручки, чуйності та співчуття. Казка учить вірити в добро і справедливість, допомагати слабкому, долати будь-які перешкоди. Крім того, вона містить важливий урок для дитини: не варто довіряти незнайомцеві.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.