Портер Елінор «Полліанна дорослішає: Роман»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
Роман Елінор Портер (1868—1920) “Полліанна” так захопив читачів, що після його публікації у 1913 році авторка отримала справжній шквал листів із проханнями розповісти, що ж відбувалося з головною героїнею далі. І за два роки, у 1915-му, з-під пера письменниці вийшов наступний роман — “Полліанна дорослішає”, який теж став бестселером. Полліанна зростає, в її житті трапляються і радісні, й гіркі дні. Проте вона ні на мить не забуває про гру в радість, якої її навчив колись батько. Адже саме ця гра допомагає дівчині знаходити нових приятелів, долати життєві негаразди й навіть розплутувати давні сімейні таємниці. Завдяки щирості й оптимізму героїні не одна сирота знаходить люблячу родину, а сама Полліанна — справжню дружбу і кохання.
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.