Грегорі Філіппа «Правила принцеси»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Чи не всі дівчатка на світі мріють стати принцесами. Та чи знають вони бодай одне правило принцеси? Візьмімо, до прикладу, правило про те, як повинна харчуватися принцеса: «Принцеси харчуються повітрям». Як вам таке? І повірте, всі принцеси неухильно його дотримуються. Всі, окрім принцеси Флорізелли. Ця дівчинка просто мусить добре харчуватися, щоб бути активною. Адже вона щодня гасає верхи на улюбленому коні Мармеладику, вивчає управління Сімома Королівствами й витягує з халепи свого вірного друга принца Беннета. Тому сніданок у Флорізелли складається не з повітря, а з яєць із беконом, помідорів і сосисок. Отже, на читача чекають веселі (й не дуже) пригоди принцеси, а ще купа правил, які варто порушувати. Для дітей молодшого та середнього шкільного віку.
Про автора: Філіппа Ґреґорі — популярна британська письменниця, володарка премії Асоціації письменників любовних романів, авторка неймовірного історичного роману «Ще одна з роду Болейн», що став світовим бестселером. Її називають «королевою тюдорівських романів» та із захопленням читають у всьому світі.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.