Твен Марк «Пригоди Гекльберрі Фінна»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Марк Твен (справжнє ім'я Семюел Ленгхорн Клеменс; 1835-1910) - видатний американський письменник, журналіст і громадський діяч. Він працював у безлічі жанрів - реалізм, романтизм, гумор, сатира, філософська фантастика, публіцистика, створивши чимало чудових творів, таких як «Пригоди Тома Сойера», «Принц і жебрак», «Жанна Д'Арк», «Янкі з Коннектикуту при дворі короля Артура» та інших. “Пригоди Гекльберрі Фінна - це продовження книги “Пригоди Тома Сойєра“. Головний герой - колишній безпритульний, бешкетник Гекльберрі Фінн - відчайдушно не бажає жити за “домашніми правилами: ходити до школи, носити пристойний одяг і взагалі поводити себе чемно. Він тікає з гостинної родини вдови Дуглас, де жив, назустріч свободі, небезпекам і справжнім вчинкам. І звичайно, жодна пригода не обійдеться без участі приятеля Гека — Тома...
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.