Кравченко Людмила «Пригоди зайченятка Косі або Таємниця справжньої дружби»

Комплектація книг Теза 1 робочий день!

Опис
Що таке справжня дружба? Як проявляти турботу й увагу до близьких і друзів? Відповідь на ці питання ваш малюк знайде в першій книзі із серії «Пригоди зайченятка Косі». Кумедні пригоди Коси і його друзів - білочки Моті, їжачка Фантика і синички Люсі, допоможуть дитині зрозуміти, що таке справжня дружба, взаємовиручка, гостинність, увага і турбота про близьких. Разом з маленькими лісовими героями він навчиться долати труднощі і знаходити розумні рішення в будь-яких ситуаціях, радіти рідній домівці, блакитному струмочку і яскравому сонечку. Пригоди Коси і його друзів допоможуть юному читачеві відкрити світ, повний чудес, радості й добра, а ще він зрозуміє, що найкращий друг на світі - це матуся, а найпрекрасніше місце - рідна домівка.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.