Уильямс Рейчел «Приховані дива»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис

Приховані дива (+ чарівні лінзи)

Невимовно красива книжка із лінзами для маленьких дослідників та їх батьків. Книга отримала схвальні відгуки журналів The Guardian та Digital Arts

У світі безліч дивовижних тварин. На різних континентах, у різних місцевостях, за різних природних умов — усі вони прагнуть вижити. Щоб уполювати поживу або не стати жертвою хижаків, кожна істота показується лише о певній порі. І вдень, і вночі на планеті щосекунди прокидаються та вирушають на пошуки харчів ДЕННІ, НІЧНІ та СУТІНКОВІ тварини.

У книзі зібрано понад 180 тварин з різних куточків світу. Прокидайся разом з природою та досліджуй десять найрізноманітніших світових екосистем у калейдоскопі кольорів від міланського дизайнерського дуету Carnovsky. Чарівні лінзи відкриють перед тобою джунглі, степи, океани, ліси… Яких тварин ти знайдеш у мандрівці дикою природою?

Що ще купити
Кротик. Велика книга

Милер Зденек

Кротик. Велика книга
511 грн.
Купити
Моя перша енциклопедія

Гальперштейн Леонид

Моя перша енциклопедія
511 грн.
Купити
Дівчинка на всі 100%

Зотова Наталья

Дівчинка на всі 100%
391 грн.
Купити
Я розповім вам казку… Філософія для дітей

Сухомлинский Василий

Я розповім вам казку… ...
425 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.